AKTUELNO!

   15.10.2017 | Gostovanje Dr V. Rakić na RTS1 Tv u Dnevniku 1 na temu Karcinom dojke izlečiv ako se otkrije na vreme.. | Pogledajte video
  Svakog četvrtka u listu "ALO" možete naći naše testove i proveriti svoje znanje iz Estetske, Plastične i Rekonstruktivne hirurgije.. | Pogledajte testove
  12.05.2017 | Gostovanje Dr V. Rakić na Pink3 Tv u emisiji "Pravac" na temu Žene koje su postigle uspeh sopstvenim radom.. | Pogledajte video
  05.05.2017 | Gostovanje Dr V. Rakić na NAŠA Tv u emisiji "Otvoreno o" na temu Liposukcija,Povećanje grudi,Zadnjice.. | Pogledajte video

Labioplastika

Labioplastika


Labioplastika, i najskriveniji deo ženskog tela ponekad iziskuje estetsku korekciju. Kod žena koje su imale porođaj, postoji višak kože u predelu malih, velikih usmina ili i jednih i drugih. Nekada postoji i konstitucionalna uslovljenost, pa se ovaj problem sreće i kod veoma mladih devojaka. To najčešće nije samo estetska već i funkcionalna smetnja. U toku polnog odnosa prisutna je suvoća stidnih usana, otok i njihovo uvlačenje u vaginu što može dovesti do mikropovreda, prskotina i infekcije. Polni odnosi koji treba da budu prijatni deo života partnera, postaju mučni i neprijatni. Osim toga, višak stidnih usana se kadkad ocrtava kroz odeću i smeta da se žena oseća prijatno u uskoj, letnjoj garderobi.

Žene retko govore o ovom problemu, čak i sa lekarom retko o tome pričaju. Najčešće imaju osećanje stida, pa i ne traže pravu informaciju kako da svoj problem reše. Hirurg plastičar je lekar kome se mogu poveriti ovakvi problemi, jer on jedini ima rešenje za ovakve, na prvi pogled, banalne, a ustvari, ozbiljne zdravstvene i psihološke probleme.

Postupak i oporavak

Operacija labioplastike traje 30 minuta,radi se u uslovima lokalne anestezije.Na samom početku,polne usne se namažu anestetičnom kremom tako da je bezbolno davanje lokalne anestezije.Posle intervencije se ostaje na klinici sat vremena i kad je pacijentkinja sigurna da nema nikakve bolove,otpušta se na kućno lečenje.Preporučuje se mirovanje trajanju od tri dana posle čega se možete vratiti lakšim poslovima.Teži fizički napori,vežbanje i seksulani odnosi nisu dozvoljeni 15 dana od operacije.

Kako će izgledati vaše stidne usne posle operacije?


Labioplastika

Stidne usne će biti manje, sa prirodnim izgledom. Hirurzi plastičari primenjuju mikrohiruršku tehniku, stoga je ožiljak veoma tanak, kao vlas kose.

Komplikacije labioplastike

Su retke i blage. Moguća je pojava infekcije i krvarenja u manje od 1%. Tkivo polnih organa ima veoma dobru cirkulaciju, što  je solidna brana raznim infekcijama i prednost koja podstiče brzo zarastanje rana.

Nove metode

Primena plazma terapije (PRP) je nova metoda u podmlađivanju  intimne regije. Veoma je efikasna i doprinosi punoći i jedrini polnih organa žene,briše naboranost i opuštenost polnih usana i vagine.

Primena bodljikavih niti je revolucionarna metoda u zatezanju mišića karličnog dna čime se dobija zategnutost  i podmlađenost kompletne anogenitalne regije i sužen otvor vagine.


Smanjenje polnih usana - 700
Povećanje polnih usana /+ cena implantata/ - 800
Napomena: Cene si izražene u EUR-ima.
Plaćanje u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
Kompletan cenovnik usluga možete pogledati ovde


ZAKAŽITE PREGLED +381 (0)11 2432 762           PITAJTE NAŠE DOKTORE       

Adresa i Kontakt

== == == ==

Ordinacija ESTETIKA RAKIĆ - Ordinacija plastične hirurgije
Radno Vreme Radno vreme: od 12 do 20 časova
Google maps Ustanička ulica br. 10/2, Beograd, Srbija
Telefon Tel.: +381 11 2432 762 - zakazivanje pregleda (radnim danom posle 12h)
E-mail E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

== == == ==

Preporuka za smeštaj: Apartman u blizini ordinacije
Sime Igumanova, Beograd, Srbija
Telefon: +381 64 9159808

== == == ==

Ponuda smeštaja: Vila Bulevar , preuzmi korporativnu ponudu 2017.
Bulevar Oslobodjenja 145, Beograd, Srbija
Telefon: +381 63202824, +381 113912327
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.