AKTUELNO!

15.10.2017 | Gostovanje Dr V. Rakić na RTS1 Tv u Dnevniku 1 na temu Karcinom dojke izlečiv ako se otkrije na vreme.. | Pogledajte video
  Svakog četvrtka u listu "ALO" možete naći naše testove i proveriti svoje znanje iz Estetske, Plastične i Rekonstruktivne hirurgije.. | Pogledajte testove
  12.05.2017 | Gostovanje Dr V. Rakić na Pink3 Tv u emisiji "Pravac" na temu Žene koje su postigle uspeh sopstvenim radom.. | Pogledajte video
  05.05.2017 | Gostovanje Dr V. Rakić na NAŠA Tv u emisiji "Otvoreno o" na temu Liposukcija,Povećanje grudi,Zadnjice.. | Pogledajte video

Do oblije zadnjice i bez operacije

oblikovanje zadnjice

Želja za podignutijom zadnjicom je sve izraženija kod žena kada pređu tridesete, pa često postoji nezadovoljstvo kada se obuku farmerke ili neka uska haljina, pa dodje do izražaja ravna i opuštena zadnjica. Kod mršavih žena nekad ni silikonska proteza nije idealno rešenje, jer glutealni mišić je mali, pa postoji opasnost da se napipa ili čak vidi ivica proteze posle nekog vremena. Kod takvih osoba kod kojih ni nema dovoljne količine masnog tkiva, a i mali je glutealni mišić, idealna je primena Aquafiling gela, jer je rezultat odmah vidljiv, pa nije potrebno čekati na period resorpcije kada se radi transplantacija masnog tkiva, gde je stvaran rezultat vidljiv tek nekoliko meseci nakon intervencije. Kod mršavih žena obično i nema odakle da se uzme dovoljna količina masti koja je potrebna za uvećanje zadnjice, tako da je za njih idealna primena Aquafiling gela. Kod uvećanja zadnjice Aquafiling gelom ne čeka se na period prihvatanja materijala, već samo možete da ponovite proceduru za nekoliko meseci ukoliko želite još bolji rezultat.

Korekcija asimetrije listova

korekcija listova

Još jedan uspešan Aquafilling workshop i zadovoljan pacijet korekcijom asimetrije listova Aquafilling gelom

ZAKAŽITE PREGLED +381 (0)11 2432 762           PITAJTE NAŠE DOKTORE

Adresa i Kontakt

Ordinacija ESTETIKA RAKIĆ - Ordinacija plastične hirurgije
Radno Vreme Radno vreme: od 12 do 20 časova
Google maps Ustanička ulica br. 10/2, Beograd, Srbija
Telefon Tel.: +381 11 2432 762 - zakazivanje pregleda (radnim danom posle 12h)

== == == ==

Preporuka za smeštaj: Apartman u blizini ordinacije
Sime Igumanova, Beograd, Srbija
Telefon: +381 64 9159808

== == == ==

Ponuda smeštaja: Vila Bulevar , preuzmi korporativnu ponudu 2017.
Bulevar Oslobodjenja 145, Beograd, Srbija
Telefon: +381 63202824, +381 113912327