Podmlađivanje vagine laserom

Podmladjivanje vagine laserom

Mi verujemo da Vi, kao žena, zaslužujete da imate udoban i zadovoljavajući život. Ipak, znamo da mnogim ženama baš kao i Vama, udobnost i zadovoljstvo ženstvenosti bivaju ugroženi.  Možda čak i niste svesni da nešto nije u redu, ili ste ostavljeni da sami učinite nešto po tom pitanju. Na sreću, postoji rešenje – a ono se naziva Femilift CO2 laser (Alma lasers).

Da li

  • Patite od suvoće vagine, peckajućih ili hroničnih infekcija?
  • Vam se dešava nevoljno ispuštanje urina, naročito kada kašljete, smejete se ili vežbate?
  • Imate osećaj da Vam se seksualno uživanje smanjilo toko vremena ili nakon porođaja?
  • Jednostavno imate osećaj da Vaša ženska anatomija nije više kao što je bila?
  • Želite nehirurško, bezbolno rešenje koje je jednostavno i ne zahteva oporavak?

onda je FemiLift verovatno pravi izbor za Vas.

 

Ovim tretmanom se stimuliše sinteza kolagena u podsluzokožnom sloju čime se ojačavaju zidovi vagine koji daju potporu genitalnim organima.

Radi se u ambulatnim uslovima, potpuno je neškodljiva i bezbolna. Potrebno je uraditi dva do tri  tretmana radi postizanja potpunog učinka.

Drugi tretman se radi mesec dana nakon prvog, a treći  nakon 6 meseci.

Nema starosnih ograničenja za ovaj tretman. Ova metoda ne isključuje i druge metode koje se koriste u lečenju stres urinarne inkontinencije.


Vaginalna atrofija

Smanjena koncetracija estrogena tokom menopauze glavni je uzrok značajnih morfoloških i funkcionalnih  promena vaginalne sluzokože što za posledicu ima  vulvovaginlnu atrofiju  i bolne seksualne odnose zbog suvoće vagine.

Takodje vrlo čest problem  koji ženi remeti svakodnevno normalno funkcionisanje i narušava kvalitet života je i nemogućnst zadržavanja urina pri najmanjem naporu (stres inkontinencija), proširenost vagine, spad  genitalnih organa, uporne vaginalne infekcije...
 
Lečenje može biti konzervativo (primena estrogene terapije, različite fizikalne vežbe ,elektroterapija, primena lasera) i operativno.Lekar će Vam predložiti metodu koja je za Vas najpodesnija. Prednost se uvek daje neoperativnim metodama. Laserska tehnologija se u medicine koristi od  sedamdesetih godina XX veka. Danas na tržistu postoji CO2 laser i Erbijumski laser. Bez obzira na vrstu lasera koji se primenju efekat i rezulatati  nakon terapije su odlični a suština je  da delovanjem laserskih zraka na meka tkiva vagine  dolazi do duboke remodulacije kolagaena kao i da dolazi do stimulacije sinteze kolagena.
 
Vlaka kolagena se, izložena odgovarajućoj temperaturi kontrahuju i skraćuju, a termički efekat na kolagen se ne ograničava samo na period izlaganja laserskim zracima nego se i nastavlja i dalje, remodeliranjem kolagena i neokolagenezom,što dovodi so stvaranja novog kolagena i ukupnog elasticietea tretiranog tkiva.Time se utiče na zatezanje zidova vagine i istovremeno se smanjuje njen prečnik. Skraćenje rastegnutog kolagena zateže i podiže prednji zid vagine, čime se stvara podrška materici i bešici u slučajevima inkontinecije.

Osim zatezanja vagine pokazalo se da je ova procedura vrlo efikasna i  kod stres inkontinencije urina, smanjenja, spuštanja (descenzus)  genitalnih organa i tretmana vulvo vaginalne atrofije. Postoje posebni protokoli po kojima se radi tretaman  a u zavisnosti od indikacija, godina pacijentkinje kao i od izraženih tegoba.
 
Priprema: Postoje posebni upitnici koje treba da popune i lekar i pacijent a koji se odnose na opšte zdravstveno stanje, prisutne tegobe tj  kliničku sliku pacijentkinje. Pored toga neophodne pripreme obuhvataju rutinske laboratorijske analize krvi.i uredan vaginalni bris.


Podmlađivanje vagine laserom (1 tretman) - 300
Napomena: Cene si izražene u EUR-ima.
Plaćanje u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
Kompletan cenovnik usluga možete pogledati ovde


ZAKAŽITE PREGLED +381 (0)11 2432 762           PITAJTE NAŠE DOKTORE       

Adresa i Kontakt

== == == ==

Ordinacija ESTETIKA RAKIĆ - Ordinacija plastične hirurgije
Radno Vreme Radno vreme: od 12 do 20 časova
Google maps Ustanička ulica br. 10/2, Beograd, Srbija
Telefon Tel.: +381 11 2432 762 - zakazivanje pregleda (radnim danom posle 12h)
E-mail E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

== == == ==

Preporuka za smeštaj: Hoteli u blizini ordinacije