COVID 19 - VAŽNO!
Za operacije u opštoj anesteziji ili analgosedaciji, kao i za operacije u lokalnoj anesteziji u predelu usne duplje ili nosa - neophodna je jedna od potvrda:
1. Revakcinaciji na Covid 19 stara najmanje 15 dana; 2. Analiza antitela IgM klase ne strarija od 72 sata; 3. PSR test na Covid 19 ne strarija od 72 sata ili 4. Potvrda da je osoba preležala Covid 19.

Do oblije zadnjice i bez operacije

oblikovanje zadnjice

Želja za podignutijom zadnjicom je sve izraženija kod žena kada pređu tridesete, pa često postoji nezadovoljstvo kada se obuku farmerke ili neka uska haljina, pa dodje do izražaja ravna i opuštena zadnjica. Kod mršavih žena nekad ni silikonska proteza nije idealno rešenje, jer glutealni mišić je mali, pa postoji opasnost da se napipa ili čak vidi ivica proteze posle nekog vremena. Kod takvih osoba kod kojih ni nema dovoljne količine masnog tkiva, a i mali je glutealni mišić, idealna je primena Aquafiling gela, jer je rezultat odmah vidljiv, pa nije potrebno čekati na period resorpcije kada se radi transplantacija masnog tkiva, gde je stvaran rezultat vidljiv tek nekoliko meseci nakon intervencije. Kod mršavih žena obično i nema odakle da se uzme dovoljna količina masti koja je potrebna za uvećanje zadnjice, tako da je za njih idealna primena Aquafiling gela. Kod uvećanja zadnjice Aquafiling gelom ne čeka se na period prihvatanja materijala, već samo možete da ponovite proceduru za nekoliko meseci ukoliko želite još bolji rezultat.

Korekcija asimetrije listova

korekcija listova

Još jedan uspešan Aquafilling workshop i zadovoljan pacijet korekcijom asimetrije listova Aquafilling gelom


ZAKAŽITE PREGLED +381 (0)64 1524 922           PITAJTE NAŠE DOKTORE       

Adresa i Kontakt

== == == ==

Ordinacija ESTETIKA RAKIĆ - Ordinacija plastične hirurgije
Radno Vreme Radno vreme: od 12 do 20 časova
Google maps Bjelanovićeva 1 (drugi sprat), Beograd, Vračar, Srbija
Telefon Tel.: +381 11 45 00 324 - zakazivanje pregleda (radnim danom posle 12h)
Telefon Mobilni, WhatsApp, Viber: +381 64 152 49 22
E-mail E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

== == == ==

Preporuka za smeštaj: Hoteli u blizini ordinacije