Brošura "Genitalna hirurgija"

Brošura Genitalna hirurgija - Dr Vesna Rakić

U poslednjih deset godina, beležimo veliko interesovanje pacijenata za estetske operacije polnih organa kao i operacije koje popravljaju i estetiku i funkciju.

Naše pacijentkinje se žale na sledeće simptome i znake: gojaznost u predelu venerinog brega, prevelike polne usne, diskonfor prilikom aktivnosti, smanjeno seksualno zadovoljstvo, nevoljno mokrenje, proširenost vagine, bol prilikom odnosa, suvoću vagine, lihen sklerozu.

Muškarci se žale na gojaznost preponske regije, fimozu, frenulum breve, lihen sklerozu i veoma proširen skrotum. Muškarci takođe pokazuju interesovanje kako da povećaju svoj polni organ,kako da reše seksualnu disfunkciju. Taj problem nije razmatran u ovoj brošuri, tim pitanjem se bave isključivo urolozi.

Mi verujemo da svaka osoba zaslužujete da ima udoban i zadovoljavajući seksualni život. Ipak, znamo da mnogim osobama, udobnost i zadovoljstvo u seksu bivaju ugroženi. Ponekad ljudi i nisu svesni da nešto nije u redu, ili su ostavljeni da sami učine nešto po tom pitanju.

Plastična hirurgija je grana hirurgije koja se kompetentno bavi rešavanjem ovih estetskih i funkcionalnih problema.

Cilj ove brošure je da Vam pružimo informacije o određenim bolestima i poremećajima, o estetskim nedostacima i funkcionalnim smetnjama i načinu korekcije odnosno lečenju istih. Lečenje može biti operativno, konzervativno i kombinovano, a po potrebi uključujemo u tim endokrinologa i psihoterapeuta.

Naši rezultati: Uradili smo preko pet stotina operacija u polnoj regiji. Kod blizu sto pacijenata primenili smo konzervativne (neoperativne) metode. Sve operacije su urađene u uslovima lokalne anestezije osim kod nekoliko pacijenata gde smo radili kombinovane intervencije kada je bila neophodna opšta anestezija. Nismo zabelezili ni jednu ozbiljnu komplikaciju kao sto je infekcija,produženo krvarenje ili nekroza. Najčešće operacije su bile labioplastika i cirkumcizija.

Sadržaj prvog dela se odnosi na nehirurške estetsko-terapijske procedure, drugi deo sadrži hirurške procedure dok treći prikazuje istraživanja koja su obavljena iz ove oblasti i koja sadrže aktuelne informacija o seksualnom zadovoljstvu odnosno seksualnoj disfunkciju...

Adresa i Kontakt

== == == ==

Ordinacija ESTETIKA RAKIĆ - Ordinacija plastične hirurgije
Radno Vreme Radno vreme: od 11 do 19 časova
Google maps Nova adresa: Bjelanovićeva 1 (drugi sprat), Beograd, Vračar, Srbija
Google maps Stara adresa: Ustanička 10/2, Beograd, Voždovac, Srbija
Telefon Tel.: +381 64 152 49 22 - zakazivanje pregleda (radnim danom posle 11h)
Telefon WhatsApp, Viber: +381 64 152 49 22
E-mail E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

== == == ==

Preporuka za smeštaj: Hoteli u blizini ordinacije