Uslovi korišćenja i Politika privatnosti

USLOVI KORIŠĆENJA

Dobrodošli na sajt Estetike Rakić koji Vam omogućava korišćenje sadržaja pod uslovima koji se navode u daljem tekstu.

Samim korišćenjem sajta pristajete na pravila i uslove definisane od strane vlasnika i smatra se da ih u celosti prihvatate.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja sajta www.dr-rakic.rs, te se smatra da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da ih u potpunosti razumeju.

Sajt Estetike Rakić može u svako doba da izmeni, promeni ili dopuni pravila korišćenja.

Sadržaj sajta ne sme se prenositi, u bilo kom obliku, bez prethodnog odobrenja.

Autorska prava

Sajt ima autorska prava na sve sopstvene sadržaje, tekstove, audio, video i druge materijale, kao i bazu podataka. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez pismene saglasnosti vlasnika, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi, te sajt Dr Rakić ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.

Ukoliko sajt Dr Rakić povredi nečije autorsko pravo, sporni sadržaj će automatski biti uklonjen sa sajta.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Uvod

Estetika Rakić ozbiljno shvata privatnost i sigurnost informacija koje delite sa nama putem www.dr-rakic.rs.
Takođe, želimo da se osećate prijatno prilikom korišćenja naše web stranice.

Zato je Važno je da se uverite kako sakupljamo, koristimo i održavamo vaše informacije.

Ova Pravilnik o privatnosti bavi se ličnim podacima (pod nazivom „Podaci“ u nastavku) koje možemo prikupiti na našem sajtu. Molimo vas da izdvojite vremena da pročitate naše Uslove korišćenja.

Korišćenjem web sajta Estetike Rakić prihvatate uslove ove Politike privatnosti (posljednje ažurirano 24. maja 2018. godine) i uslove korišćenja.

Koje vrste podataka prikupljamo

Ako Nas kontaktirate, mi ćemo obraditi/sačuvati vaše lične informacije koje uključuju (vaše ime, e-mail adresu, broj telefona ili slične informacije o Vama) koje su nam potrebne za pomoć/odgovor u vezi sa Vašim pitanjem.

Takve informacije se prikupljaju samo od Vas i samo ako ih dobrovoljno dostavite.

U slučaju da se ne slažete da nam dostavite gore navedene podatke, nećete moći da dobijete efektivan/adekvatan odgovor na Vaše pitanje od strane Estetike Rakić.

Ne-lične informacije: Prikupljamo statističke i druge analitičke informacije na agregatnoj osnovi od svih posetilaca na našoj web stranici (Google Analytics). Ovi Ne-Lični podaci sadrže informacije koje se ne mogu koristiti za identifikaciju ili kontaktiranje sa vama, kao što su demografske informacije, veličina ekrana, tip uređaja sa kojeg pristupate, vrste pretraživača i druge anonimne statističke podatke koji uključuju korišćenje našeg web sajta.

Ono što mi ne radimo sa vašim ličnim podacima

Mi nikada nećemo deliti, otkrivati, prodavati, iznajmljivati ili na bilo koji drugi način dostavljati vaše lične podatke drugim kompanijama za plasiranje svojih proizvoda ili usluga.

Ko ima pristup vašim podacima

Mi ne delimo vaše podatke poput e-mail pošte, imena, itd. Sa trećim stranama (u skladu sa zakonima i propisima). Samo naši doktori imaju pristup vašim podacima. Nijedna treća strana ne može pristupiti vašim podacima od nas. Međutim, možete pregledati i brisati svoje podatke kad god poželite.

Kakvu politiku imamo za decu

Mi znamo da imamo posebnu obavezu da zaštitimo lične podatke dobijene od dece. Mi nećemo prikupljati lične podatke od deteta mlađeg od 18 godina bez saglasnosti roditelja ili staratelja. Ako ste roditelj ili staratelj i zabrinuti ste zbog slanja ličnih podataka o vašem detetu, molimo Vas da nas kontaktirate.

Ono što naši “kolačići” rade na vašem pretraživaču

Sajt dr-rakic.rs koristi kolačiće kako bi identifikovao i pratio posetioce, njihove akcije na sajtu. Posetioci sajta Estetike Rakić koji žele da ne koriste kolačiće u svojim pregledačima, trebalo bi da isključe kolačiće dr-rakic.rs. U tom slučaju, možda ćete izgubiti neke funkcije web stranice.

Koje procedure kršenja podataka imamo

Ako u svakom slučaju dođe do kršenja podataka kao što su gubitak, promena, neovlašteno obelodanjivanje ili pristup, prenošenje ličnih podataka, skladištenje i sl. odmah ćemo vas obavestiti nakon što nam bude poznato.

Kako možete pregledati, ažurirati, dobiti kopiju ili izbrisati svoje podatke

Ako želite da izbrišete ili dobijete kopiju svojih podataka na našem sajtu, pošaljite mail na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Mi ćemo to učiniti odmah.

Adresa i Kontakt

== == == ==

Ordinacija ESTETIKA RAKIĆ - Ordinacija plastične hirurgije
Radno Vreme Radno vreme: od 11 do 19 časova
Google maps Nova adresa: Bjelanovićeva 1 (drugi sprat), Beograd, Vračar, Srbija
Google maps Stara adresa: Ustanička 10/2, Beograd, Voždovac, Srbija
Telefon Tel.: +381 64 152 49 22 - zakazivanje pregleda (radnim danom posle 11h)
Telefon WhatsApp, Viber: +381 64 152 49 22
E-mail E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

== == == ==

Preporuka za smeštaj: Hoteli u blizini ordinacije