Podizanje obrva (Brow lifting)

Podizanje obrva

Podizanje obrva - Spuštene obrve mogu biti urodjena ili stečena karakteristika lica. Ako imate umoran izgled lica, osećaj težine ili vam očni kapci smanjuju vidno polje - ovom intervencijom se mogu otkoniti nabrojani problemi. Za samo petnaest minuta, u uslovima lokalne anestezije, možemo korigovati visinu obrva, podići obrve u unutrašnjem, srednjem, spoljašnjem delu ili u sva tri sektora.

Ovom intervencijom postiže se da obrve budu na višoj poziciji nekoliko milimetara. Nekada je za otvoren, vedar, mladalački pogled, dovoljno podići samo spoljašnji deo obrva.U novije vreme to se jednostavno može postići aplikacijom Botoksa. Ipak, taj efekat je ograničen, traje 6 do 8 meseci. Ukoliko želimo trajnu korekciju - neophodna je manja hirurška intervencija u uslovima lokalne anestezije. Za podizanje obrva celom dužinom, načine se tri mala reza u kosmatom delu čela zbog čega je ožiljak minimalan i praktično nevidljiv.Podizanje obrva se može ostvariti primenom konca koji se resorbuje ili konca koji ostaje trajno.

Za vreme intervencije pacijent nije uspavan i može zajedno sa svojim hirurgom da odluči koliko će obrve biti podignute.U istom aktu može se uraditi i operacija gornjih ili donjih kapaka kao i aplikacija filera što je kompletan tretman za ulepšavanje ovog dela lica. Već sutradan se možete vratiti svojim redovnim obavezama.

Podizanje obrva možemo postići i bodljikavim nitima koje su biorazgradive i čiji efekat traje oko 5 godina. Intervencija se radi u lokalnoj anesteziji,traje 15 minuta, oporavak je kratak a efekat odmah vidljiv.


Podizanje obrva - 700
Napomena: Cene si izražene u EUR-ima.
Plaćanje u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
Kompletan cenovnik usluga možete pogledati ovde


ZAKAŽITE PREGLED +381 (0)64 1524 922           PITAJTE NAŠE DOKTORE       

Adresa i Kontakt

== == == ==

Ordinacija ESTETIKA RAKIĆ - Ordinacija plastične hirurgije
Radno Vreme Radno vreme: od 11 do 19 časova
Google maps Nova adresa: Bjelanovićeva 1 (drugi sprat), Beograd, Vračar, Srbija
Google maps Stara adresa: Ustanička 10/2, Beograd, Voždovac, Srbija
Telefon Tel.: +381 64 152 49 22 - zakazivanje pregleda (radnim danom posle 11h)
Telefon WhatsApp, Viber: +381 64 152 49 22
E-mail E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

== == == ==

Preporuka za smeštaj: Hoteli u blizini ordinacije