Poštovani pacijenti, u letnjem periodu za vas smo pripremili AKCIJU za FILERE. Na redovne cene odobravamo 30% POPUSTA. Kontakt telefon za zakazivanje +381 11 2432 762, e-mail rakicdrvesna@gmail.com

Korekcija brade

korekcija brade


Vilice mogu biti u idealnom odnosu, takozvanoj okluziji. Ukoliko je gornja vilica isturena napred govorimo o prognatiji, ukoliko je donja vilica isturena napred, govorimo o progeniji.Tako imamo konveksan, konkavan i normalan-ravni profil (slika 1).

Ova odstupanja su se u prošlosti smatrala anomalijama koje su se morale ispravljati ortodontskom terapijom,u novije vreme se na njih gleda kao na normalne varijacije ukoliko nisu praćene nekom drugom anomalijom. Ukoliko je problem izražen,predstavlja i estetski problem. Korekcija vilice se može postići operativnim skraćivanjem vilice.Takva operacija se radi u uslovima opšte anestezije. U postoperativnom toku je važno pridržavati se saveta lekara u smislu ishrane i mirovanja.

Uvučena brada se koriguje jednostavnim ubacivanjem silokonskog implanta. Zbog mogućih pomeranja implanta, naša preporuka je povećanje brade filerima.Tako se dobija veoma lep efekat koji traje do dve godine.Uvučena brada je često udružena sa velikim podbradkom tako da se u tom slučaju preporučuje i liposukcija podbradka, primena lipolitika ili mezoterapije.


Povećanje brade sa 1ml filera - 300
Korekcija brade /+ silikon/ - 1000
Napomena: Cene si izražene u EUR-ima.
Plaćanje u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
Kompletan cenovnik usluga možete pogledati ovde


ZAKAŽITE PREGLED +381 (0)11 2432 762           PITAJTE NAŠE DOKTORE       

Adresa i Kontakt

== == == ==

Ordinacija ESTETIKA RAKIĆ - Ordinacija plastične hirurgije
Radno Vreme Radno vreme: od 12 do 20 časova
Google maps Ustanička ulica br. 10/2, Beograd, Srbija
Telefon Tel.: +381 11 2432 762 - zakazivanje pregleda (radnim danom posle 12h)
E-mail E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

== == == ==

Preporuka za smeštaj: Hoteli u blizini ordinacije