Liposukcija

Liposukcija


Liposukcija je jedna od najpopularnijih metoda za brzo oblikovanje tela. Gotovo da ne postoji ni jedan deo tela gde se liposukcija ne može uraditi. Ipak, ograničena je količina masnog tkiva koja se pri tome može ukloniti (oko 5 kg). Liposukcija je metoda izbora za delove tela gde se i pored uporne dijete i vežbanja - masne naslage ne smanjuju (nadlaktice, leđa, kukovi, zadnjica, bitine i potkolenice). Takođe, kod nekih manjih, ograničene regije kao što su kolena i članci na nogama, samo liposukcijom se može postići gracilan izgled.

Operacija se izvodi kroz male rezove (oko 2mm) kroz koje se ulazi tankim kanilama ispod kože u lamelarni sloj masnog tkiva. Kanilama se trajno naruše zidovi masnih ćelija tako da mast iscuri a masne ćelije usahnu.

Ukoliko se rade manje regije (bokovi,kolena i sl.), operacija se izvodi u lokalnoj tumescentnoj anesteziji koja je za pacijenta veoma konforna, nema bolova a nekoliko sati posle operacije se može izaći iz bolnice. Za liposukciju većih regija tela, primenjuje se opšta anestezija. Odmah nakon operacije oblači se steznik koji sprečava oticanje i smanjuje modrice. Na kućno lečenje se odlazi drugog ili trećeg dana. U daljem toku važno je uzimati dovoljne količine tečnosti i upražnjavati lagane šetnje.

Rezultat je odmah vidljiv i trajan. Masno tkivo neće formirati masne jastučiće na karakterističnim mestima pod uslovom da operisana osoba ne povećava svoju telesnu težinu više od 5kg.

Preporuka: Liposukcijom se dobija masno tkivo koje je izuzetno bogato matičnim ćelijama i faktorima rasta. U istoj hirurškoj proceduri deo tog masnog tkiva može se primeniti kao prirodni filer za podmlađivanje lica, popunjavanje bora, povećanje usana, povećanje grudi ili zadnjice. Zbog toga liposukcija može biti dvostruko korisna.


Liposukcija podkolenica - 1500
Liposukcija nadlaktica - 1500
Liposukcija stomaka - 2500
Liposukcija zadnjice - 2500
Liposukcija butina - 2500
Liposukcija struka - 1500
Liposukcija kolena - 1000
Uvećanje potkolenice implantatima - 1500
Napomena: Cene si izražene u EUR-ima.
Plaćanje u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
Kompletan cenovnik usluga možete pogledati ovde


ZAKAŽITE PREGLED +381 (0)64 1524 922           PITAJTE NAŠE DOKTORE       

Adresa i Kontakt

== == == ==

Ordinacija ESTETIKA RAKIĆ - Ordinacija plastične hirurgije
Radno Vreme Radno vreme: od 11 do 19 časova
Google maps Nova adresa: Bjelanovićeva 1 (drugi sprat), Beograd, Vračar, Srbija
Google maps Stara adresa: Ustanička 10/2, Beograd, Voždovac, Srbija
Telefon Tel.: +381 64 152 49 22 - zakazivanje pregleda (radnim danom posle 11h)
Telefon WhatsApp, Viber: +381 64 152 49 22
E-mail E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

== == == ==

Preporuka za smeštaj: Hoteli u blizini ordinacije