Poštovani pacijenti, u letnjem periodu za vas smo pripremili AKCIJU za FILERE. Na redovne cene odobravamo 30% POPUSTA. Kontakt telefon za zakazivanje +381 11 2432 762, e-mail rakicdrvesna@gmail.com

Labioplastika

Labioplastika

Vidi primer

Slike pacijenta PRE / POSLE operacije, možete pogledati ovde

Labioplastika, i najskriveniji deo ženskog tela ponekad iziskuje estetsku korekciju. Kod žena koje su imale porođaj, postoji višak kože u predelu malih, velikih usmina ili i jednih i drugih. Nekada postoji i konstitucionalna uslovljenost, pa se ovaj problem sreće i kod veoma mladih devojaka. To najčešće nije samo estetska već i funkcionalna smetnja. U toku polnog odnosa prisutna je suvoća stidnih usana, otok i njihovo uvlačenje u vaginu što može dovesti do mikropovreda, prskotina i infekcije. Polni odnosi koji treba da budu prijatni deo života partnera, postaju mučni i neprijatni. Osim toga, višak stidnih usana se kadkad ocrtava kroz odeću i smeta da se žena oseća prijatno u uskoj, letnjoj garderobi.

Žene retko govore o ovom problemu, čak i sa lekarom retko o tome pričaju. Najčešće imaju osećanje stida, pa i ne traže pravu informaciju kako da svoj problem reše. Hirurg plastičar je lekar kome se mogu poveriti ovakvi problemi, jer on jedini ima rešenje za ovakve, na prvi pogled, banalne, a ustvari, ozbiljne zdravstvene i psihološke probleme.

Postupak i oporavak

Operacija labioplastike traje 30 minuta,radi se u uslovima lokalne anestezije.Na samom početku,polne usne se namažu anestetičnom kremom tako da je bezbolno davanje lokalne anestezije.Posle intervencije se ostaje na klinici sat vremena i kad je pacijentkinja sigurna da nema nikakve bolove,otpušta se na kućno lečenje.Preporučuje se mirovanje trajanju od tri dana posle čega se možete vratiti lakšim poslovima.Teži fizički napori,vežbanje i seksulani odnosi nisu dozvoljeni 15 dana od operacije.

Kako će izgledati vaše stidne usne posle operacije?

Stidne usne će biti manje, sa prirodnim izgledom. Hirurzi plastičari primenjuju mikrohiruršku tehniku, stoga je ožiljak veoma tanak, kao vlas kose.

Komplikacije labioplastike

Komplikacije labioplastike su retke i blage. Moguća je pojava infekcije i krvarenja u manje od 1%. Tkivo polnih organa ima veoma dobru cirkulaciju, što  je solidna brana raznim infekcijama i prednost koja podstiče brzo zarastanje rana.

Nove metode

Primena plazma terapije (PRP) je nova metoda u podmlađivanju  intimne regije. Veoma je efikasna i doprinosi punoći i jedrini polnih organa žene,briše naboranost i opuštenost polnih usana i vagine.

Pogledajte i: Podmlađivanje vagine laserom

Vidi primer

Slike pacijenta PRE / POSLE operacije, možete pogledati ovde


Smanjenje polnih usana - 850
Povećanje polnih usana /+ cena implantata/ - 800
Napomena: Cene si izražene u EUR-ima.
Plaćanje u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
Kompletan cenovnik usluga možete pogledati ovde


ZAKAŽITE PREGLED +381 (0)11 2432 762           PITAJTE NAŠE DOKTORE       

Adresa i Kontakt

== == == ==

Ordinacija ESTETIKA RAKIĆ - Ordinacija plastične hirurgije
Radno Vreme Radno vreme: od 12 do 20 časova
Google maps Ustanička ulica br. 10/2, Beograd, Srbija
Telefon Tel.: +381 11 2432 762 - zakazivanje pregleda (radnim danom posle 12h)
E-mail E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

== == == ==

Preporuka za smeštaj: Hoteli u blizini ordinacije